The John Green Book Collection #review

Voor alle boekliefhebbers hoef ik niet uit te leggen wie John Green is. En wanneer de naam je niet bekend voorkomt, zullen de titels dat wel doen. ‘The Fault In Our Stars’ en ‘Looking For Alaska’ bijvoorbeeld. Voor Valentijnsdag kreeg ik van mijn lieve vriendje dit cadeau en hier is mijn review!

IMG_6455

Ik heb de boeken nog niet uit gelezen, ik ben pas net begonnen met The Fault In Our Stars maar alsnog, ik wil jullie gewoon vertellen hoe geweldig de boeken zijn en waarom ik ze wou.

IMG_6469

Dit zijn alle boeken die erin zitten.

  • Looking for Alaska
  • Will Grayson, Will Grayson
  • Paper Towns
  • An Abundance of Katherines
  • The Fault in our Stars

De boeken zijn in het Engels geschreven maar ook zijn ze er in het Nederlands. Ik vind het zelf erg fijn om Engels te lezen dus heb ik ze in het Engels! Je kan dit pakket bij www.Bol.com bestellen en kost nu € 35,99. 

Volgens vele review’s zijn dit echt mooie boeken, ook boeken waar je bij gaat huilen. En laat ik nou precies zo’n persoon zijn dat snel emotioneel wordt bij zielige gebeurtenissen. Dit wordt dus zakdoekjes bij de hand nemen! Bijvoorbeeld in The Fault in Our Stars heeft een meisje een tumor, een erg pakkend onderwerp voor mij door privé omstandigheden. Ik begin ook met dat boek met lezen. Ik kan niet wachten tot ik ze uit heb en dan een goede review over de boeken zelf kan schrijven! Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn leesavontuur!

Hebben jullie deze boeken ook gelezen? Wat vonden jullie ervan?
 

Kusjes,

Fleurine

 
Advertenties

4 gedachtes over “The John Green Book Collection #review

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s