Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Ik kan echt niet kleuren maar dan gewoon echt niet. Ik teken nog steeds handen als rondjes en met 5 stokjes als vingers. De droom als tekenares is voor mij al snel een nachtmerrie geworden. Ik kwam dit kleurboek bij vele andere blogs tegen en ik werd zo nieuwsgierig dat ik hem ook gehaald heb!

IMG_8258

Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen, ik ben niet volwassen maar who cares? Dankzij Iris haar blog kwam ik op dit geweldige kleurboek. Bij een kleurboek denk ik aan kleine kinderen, kleurtjes en buiten de lijnen gaan. Naja ik kleur buiten de lijntjes, nog steeds. Maar dit is een kleurboek voor volwassenen, dus dit is hopelijk het boek wat mij gaat helpen mooier te kleuren. En als dit niet lukt dan ja, ben ik gewoon een apart geval.

IMG_8259

Het boek heeft 144 pagina’s, erg veel kleurplaten dus om mooi in te kleuren. En veel plek om te oefenen! Ik ben slecht in tekenen maar wat ik nog slechter kan is keuze’s maken. Ik wil alles perfect doen, en dus wordt het kleuren een moeilijke opgave. Want welk kleurtje ga ik daar doen en kleur ik in rondjes of in streepjes. Ik denk dat de eerste kleurplaat echt dagen gaat duren gewoon omdat ik niet kan kiezen.

IMG_8260

Dit is wat er op de achterkant staat, mhm verslavende werking? Ik denk wel dat wanneer ik eenmaal bezig ben ik niet meer kan stoppen. Dan gaat het kleuren kiezen gewoon vanzelf, hoop ik! Het lijkt mij wel ontspannend, in plaats van de hele tijd op mijn mobiel te zitten ga ik nu kleuren. Even geen dingen aan mijn hoofd, alleen maar kleuren.

IMG_8261IMG_8265IMG_8264
Dit zijn wat tekeningen uit het boek, erg veel details dat zeker! Maar er zijn ook hele simpele, zoals fietsen of poezen. Het is lekker verschillend en voor ieder wel wat wils. Wanneer je even wat tijd over hebt kan je lekker een tekening maken met veel details en als je gewoon eventjes tijd voor jezelf wilt hebben kan je ook een simpele tekening maken. Lekker verschillend en je kan het jouw kleurboek maken want jij bepaalt hoe jij het gaat inkleuren!

Ik vind het een top kleurboek, zelf had ik het niet uitgekozen maar door alle positieve reviews moest ik het hebben! Ik heb het voor ‎€9,95 gehaald bij een boekhandel in de buurt. Maar hij is ook bij bol.com te koop en bij de bruna. Ik denk dat dit één van mijn nieuwe hobby’s wordt die ik zeker in mijn vrije tijd ga doen! Ik ben er super blij mee en het is echt een aanrader.

Wat vinden jullie van dit boek? Houden jullie van kleuren?
 

Kusjes,

Fleurine.

 

 

Advertenties

5 gedachtes over “Het enige echte kleurboek voor volwassenen

  1. Ik zag het boek al bij een paar winkels liggen en twijfelde of ik het wilde kopen. Maar ik denk dat ik het toch liever bij het tekenen (van doodles) hou, ik heb nooit de concentratie om in te kleuren.
    Maar ik ben wel benieuwd hoe jij het uiteindelijk hebt ingekleurd!! Laat je de resultaten zien 😀 ?
    x

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s