10 Vragen die je liever niet wilt beantwoorden – Youtube Video

Een hele goede middag iedereen! Ik ben er weer naja, ik kan niet beloven hoe lang ik blijf. Ik zit in mijn examenjaar en dit is mijn laatste maand school. Ik zit onwijs in tijdnood maar alsnog wou ik jullie nog wat vertellen. Ik ben met wat nieuws begonnen! Wil je weten wat? Lees dan snel verder!

nnn

Ik vind bloggen natuurlijk super leuk maar ik heb nu ook de Youtube wereld ontdekt. Samen met mijn vriend hebben we de stap genomen om een kanaal aan te maken. Ik vond het echt super spannend want je weet natuurlijk niet wat de reacties zullen zijn, maar iedereen was heel enthousiast! Dit gaf me echt steun en vandaag is ook ons eerste filmpje online gekomen!

thumbnail

Dit is ons eerste filmpje op ons nieuwe kanaal! 10 vragen die je liever niet wilt beantwoorden! Het is natuurlijk nog niet geweldig en mooi als al die andere youtubers. Maar dit is een begin en we doen het omdat we het echt super leuk vinden en vooral samen. We hebben er beide een nieuwe hobby bij en we leren elke keer weer meer over elkaar en youtube. Ik zou het super leuk vinden als jullie het filmpje zouden bekijken en misschien zelfs zouden abonneren of een duimpje omhoog zouden willen doen? That would be really sweet hahah.

Elke Zondag om 12:00 precies proberen we een filmpje te maken en online te zetten. We hebben er nu al 4 ingepland en het liefst zet ik ze allemaal tegelijk neer maar dat is natuurlijk niet leuk. Of wel haha! Nou ik zal jullie volgende week zondag nog wel spreken en dan zal ik nog meer vertellen over onze youtube verhalen! En owja, ik ga 30 mei een tattoo zetten en ik ben echt zooo zenuwachtig! Kan iemand me moed inspreken haha!

Klik hier voor de link naar ons kanaal

Klik hier voor de link naar het filmpje.

Kusjes,

Fleurine

Advertenties

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s