Een nieuwe start

Hallo iedereen die mij nog steeds volgt na vele maanden niks van mij te hebben laten horen. Hier ben ik weer. Ik ga iets heel anders doen met mijn blog en ik hoop dat jullie het leuk vinden, wil je weten wat lees dan snel verder 🙂

Ik heb hier heel lang over na gedacht, en ik heb besloten om het te doen. Ik ben gek op lezen, funfact ik hou van lezen. Sinds dat ik klein ben lees ik al boeken, de hoe overleef ik serie was echt mijn favoriet vroeger. Nu ik ouder ben geworden en een andere smaak heb ontwikkeld wil ik er iets mee gaan doen.

Ik wou vroeger altijd schrijfster worden, maar dat is nu even niet belangrijk. Ik wil jullie laten weten dat ik op mijn blog nu ook boeken ga reviewen etc. Ik ga recensies schrijven, laten weten wat ik er van vind je weet wel wat en hoe.

Maar stop, dit betekend niet dat ik weer elke dag of meerdere keren per week iets ga plaatsen. Ik doe mijn best maar ik heb nu een best druk leven. Ik werk elke dag, de hele dag, ik heb een heel lief vriendje die ik wil zien, en ik begin na de zomer aan een nieuwe opleiding. Dit geeft mij veel stress en weinig tijd voor mijzelf. Dit betekent dus ook dat ik weinig leestijd heb, helaas. Daarom kan ik niet elke dag iets plaatsen, maar ik ga mijn best doen om zo vaak mogelijk iets te plaatsen. En anders is er natuurlijk ook nog mijn youtube kanaal die je kan bekijken!

Ik hoop dat ik jullie nu een beetje goed heb kunnen uitleggen wat nu mijn plan is etc, ik hoop dat jullie het leuk vinden en mij blijven volgen!

Kusjes,

Fleurine

Advertenties

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s