September: Nieuwe boeken die ik wil lezen!

Elke maand komen er weer nieuwe boeken uit en er zit altijd wel iets bij wat ik zou willen lezen! Of het nou Engels of Nederlands is maakt mij niet uit als het maar leuk is! Klik snel verder als je mijn verlanglijstje wilt zien van deze maand!

 

Engelse boeken:

After You – Jojo Moyes verschijnt op: 24-09-2015

After You is het vervolg op ‘ Me Before You’ of in het Nederlands ‘ Voor jou’. Ik heb hierbij expres geen samenvatting geplaatst omdat er vele spoilers zaten in elke die ik vond! Maar als je het eerste boek geweldig vond dan vindt je deze nog beter! Ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen!

Nederlandse boeken:

Kapot – Carry Slee verschijnt op: 04-09-2015

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus. Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

 

 

Portret van een vrouw – Jojo Moyes verschijnt op: 22-09-2015

Terwijl de Eerste Wereldoorlog Frankrijk verscheurt en haar grote liefde Édouard vecht aan het front, is Sophie de steun en toeverlaat van haar familie. Wanneer in 1916 de Duitsers hun intrek nemen in het familiehotel dat Sophie runt met haar zus, raakt de Kommandant gefascineerd door Sophie en door het schilderij dat Édouard van haar maakte vóór de oorlog. Maar de aandacht van een Kommandant zet Sophie’s leven en reputatie op het spel… Bijna een eeuw later krijgt Liv een schilderij van haar man David, vlak voor zijn plotselinge dood. Het betekent alles voor haar, want dit portret van een jonge vrouw is een herinnering aan hun gelukkige, korte samenzijn. Maar dan komt de donkere en door passie verscheurde geschiedenis van het schilderij aan het licht, en opeens dreigt Liv opnieuw alles kwijt te raken…

Dat waren de boeken die deze maand uitkomen en ik graag zou willen lezen! Welke boeken willen jullie lezen deze maand?

Kusjes,

Fleurine

Advertenties

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s