Ben ik terug?

Haai iedereen,

Ik wou even een kleine update geven over deze site en wat er allemaal gaat veranderen. Lees snel verder als je meer wilt weten.Schermafbeelding 2016-05-31 om 20.43.28

Zoals jullie allemaal wel weten heb ik sinds januari een BookTube kanaal. Als je me daar nog niet op volgt, zou ik het erg leuk vinden als je dat zou gaan doen! Op dit moment staat er ook een nieuwe video online dus dan kan je gelijk een video kijken haha! Klik hier voor mijn BookTube kanaal

Ik heb besloten om mijn blog weer regelmatig te gaan gebruiken. In het begin van mijn kanaal heb ik vaak recensie video’s gemaakt. Deze werden onwijs slecht bekeken en daarom ben ik gestopt. Terwijl ik het zelf onwijs leuk vond om te maken. Daarom heb ik besloten om alleen bij boeken waar ik echt een goed gevoel bij heb en die bij mijn kanaal passen. Een groot deel van mijn kijkers zijn jong en daarom is het niet zo’n geweldig idee om over seks boeken te praten. Niet dat ik die vaak lees maar je begrijpt het wel.

Ik lees erg veel boeken de laatste tijd en krijg soms wel eens een recensie exemplaar opgestuurd (omg zo leuk en eng tegelijk). Ik wil niemand teleur stellen en ik wil dat uitgeverijen mij serieus nemen dus plaats ik op mijn blog alle recensies. Ik weet niet hoe vaak dit gaat gebeuren dat ligt echt aan het aantal boeken en aan de tijd die ik heb. Ik werk namelijk, plaats twee keer per week een video, heb een sociaal leven en een hele lieve vriend en dat wordt even passen en meten.

Omdat ik niet elk boek dus in een recensie video kan bespreken ga ik ze dus via mijn blog sowieso bespreken. De komende week komt er op maandag, woensdag en vrijdag een recensie online, allemaal om 7:00 s’ochtends. En zoals normaal kan je op donderdag om 16:00 en op zondag om 12:00 een video verwachten op mijn kanaal. Je ziet vanzelf wel of ik dit schema vol ga houden en het ligt ook aan het aantal boeken dat ik heb gelezen.

Ik wou dit even aan jullie vertellen want de meeste wisten niet eens dat dit bestond (ook al heb ik 66 volgers??????) Waar ik natuurlijk super blij mee ben haha! Bedankt voor het lezen en als je nog vragen hebt dan kan je die altijd stellen.

 

Advertenties

Een gedachte over “Ben ik terug?

  1. Fijn dat je voortaan geschreven recensies gaat doen. Ik kijk eigenlijk nooit recensie video’s. Vind een geschreven recensie gewoon veel fijner, dus yay!

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s